Over ons

Nieuw in Vlaardingen "Bike Totaal Wijtman"

[Sinds januari 2018 verhuist naar Gerard Burgerlaan 10, 3131 KZ VLAARDINGEN]

VLAARDINGEN – Op 29 november 2013 opende eigenaar Arthur Wijtman de deuren van Bike Totaal Wijtman aan de Floris de Vijfdelaan 120 in Vlaardingen. Arthur is de derde generatie dat in de fietsenbranche werkzaam is. Wijtman Tweewielers startte rond 1918 in Delft. Inmiddels is Bike Totaal Wijtman niet meer uit Delft weg te denken en is deze winkel een begrip in de regio.

Facelift

“De winkel heeft een totale facelift gekregen, zodat de klanten kunnen genieten van nog meer fietsplezier”, vertelt Arthur Wijtman. 29 november 2013 heeft Arthur de winkel overgenomen van Bike Totaal Planeet.

Fietspaspoort bij elke fiets

De klant krijgt bij aanschaf van een nieuwe fiets het Bike Totaal fietspaspoort. “Dit digitale paspoort is gekoppeld aan de fiets. Alle fietsgegevens worden vervolgens online geregistreerd en het systeem houdt direct contact met de klant voor onder andere servicebeurten. Daarnaast geeft het Fietspaspoort recht op een groot budget gratis service. Optimale service voor optimaal fietsplezier!”. De klanten die de afgelopen jaren een fiets hebben gekocht bij Bike Totaal Planeet kunnen in de toekomst overigens ook gewoon terecht bij Bike Totaal Wijtman; “Wij zullen niet alleen de garantie maar ook de servicebeurten die klanten tegoed hebben overnemen “ , aldus Arthur.

Aanbod

In de volledig vernieuwde winkel staan de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Koga , Jan Janssen, Merida en Raleigh. De winkel heeft tevens een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Voor alle winkels in Vlaardingen: AlleWinkels.net

Bike Totaal Wijtman

Al bijna 100 jaar is Bike Totaal Wijtman een familiebedrijf dat gepassioneerd is in het vakmanschap. Bij Bike Totaal Wijtman wordt vakmanschap gecombineerd met modern fietsplezier. De winkels beschikken over een uitgebreid assortiment wat naast (elektrische) fietsen ook beschikt over fietskleding, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Binnen de bedrijfscultuur staat service op nummer één!

Bike Totaal Wijtman heeft 5 vestigingen in Delft, Nootdorp, Pijnacker, Vlaardingen en Wateringen. Bij aankoop van een fiets ontvangt u een fietspaspoort met servicebeurten, waarvan de waarde op kan lopen tot maar liefst € 210,-. Alle vestigingen beschikken over modern gereedschap waarmee vakkundige monteurs zorgen voor onderhoud of reparatie van uw fiets. 

Missie:  “Het behouden van een servicegerichte, dienstverlenende tweewielerwinkel waar de klant centraal staat. Hierbij willen wij de verwachtingen van de klant overtreffen”

Visie: “Bike Totaal Wijtman is een professioneel, dienstverlenend, servicegerichte tweewielerwinkel die zich onderscheid in assortiment, advies en vriendelijke benadering. Als iemand in Delft of Vlaardingen op zoek is naar een fiets of aanverwant dan denkt hij/zij aan Bike Totaal Wijtman. Bij Bike Totaal Wijtman koopt men fietsplezier!

Ophaaldienst

Geen tijd of gelegenheid om uw fiets te komen brengen voor een reparatie? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze ophaaldienst.

Leenfiets

Als uw fiets wordt gerepareerd, kunt u bij ons altijd een leenfiets krijgen, zodat u altijd mobiel blijft. Ook voor de elektrische fietser hebben wij een elektrische leenfiets ter beschikking.

Kortom; Voor al uw aankopen/reparaties groot of klein, moet u altijd bij Bike Totaal Wijtman zijn. 

Kom eens langs bij een van onze vestigingen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen